problemløsning, fixer-mindset, pause, ro

Søndagssucces #6: Derfor skal du ikke fikse alt

Oct 21, 2023

 

Læsetid: 48 sekunder.

 

Ugens nyhedsbrev bliver mit korteste hidtil.


Og mit vigtigste budskab i Søndagssucces, so far. – synes jeg selv.


Og det er der en årsag til:


Overskriften antyder det nemlig.


Denne uge er jeg ramt af energiforladthed.


De seneste par uger har budt på projekter og løse ender.


Så her er min pointe. Vi har ofte en tendens (måske endda kulturelt) til et f'ixer mindset'.


Vi vil gerne knuse problemer.


Og vi vil rigtig gerne fikse og optimere.


Det er nødvendigt indimellem - men også farligt.


Farligt, fordi vi ubevidst fortæller os selv; at ting der ikke føles godt eller er optimale - ikke er godt nok.


Kender du også det? Den der instinktive lyst at handle for at løse.


Jeg oplevede det selv da kreativiteten satte ud. "Så jeg måtte jo gøre noget", sagde mit inderste.


"Mediter"

"Gå en tur"

"Foretag dig noget kreativt"


Fortalte jeg mig selv - indtil jeg indså, at jeg var havnet i fælden af et "fixer-mindset'.


Et fixer-mindset kan være stressede. Fordi det konstant igangsætter, når vi i virkeligheden ofte har behov for at stoppe op, trykke på pause og mærke efter.


Så her er hvad jeg gjorde:


Jeg trykkede på pause. Fortalte mig selv, at der intet farligt sker ved inaktivitet.


Jeg satte mig ned. Tilbragte tid med familien. Slog hjernen fra. Så DR nye serie "Huset" (kan forresten anbefales)


Jeg tog mig en velfortjent pause - og resultatet blev denne mail til dig.


Afslapning, Netflix, og søndagsfladderi, er ikke ineffektivt, hvis det på bagkant gør dig mere effektiv.


Min venlige påmindelse til dig: 


Vi skal ikke fikse alt. Vi kan ikke fikse alt.


Husk at stoppe op og mærke efter.

 


 

Når du er klar, så er her 3 måder jeg kan hjælpe dig på:

01: Tilmeld dig mit nyhedsbrev Søndagssucces og få leveret strategier, tips og viden til dit mindset, business og liv – hver søndag.

02: Mærker du, hvordan tvivl og negativitet trækker dig ned og påvirker dine relationer, økonomi, karriere og personlige mål? I (mit nyeste forløb) gRObund™ får du metoden til at bryde fri og navigerer mod en fremtid, hvor du ikke længere er passager, men piloten i dit eget liv på 60 dage.

03: Bliv Certificeret Trivsels & Mindset Coach: Lær hvordan du avanceret psykologiske principper, så du kan lede dig selv og hjælpe andre mennesker med at skabe mærkbare og meningsfulde forandringer. Vær forandringen og bliv en inspiration for andre.

 

Mestr dit sind, mestr dit liv


Hver søndag får du praktiske råd og trin-for-trin strategier til at mestre kunsten i at styre dit sind, finde mere tankero i en travl verden og opnå vedvarende succes. Gør som tusindvis og tilmeld dig gratis nu.

Vi håndterer din e-mailadresse og købsinformation sikkert, indtil det bliver irrelevant. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Klik blot på afmeldingslinket nederst i vores e-mails eller send os en e-mail på [email protected] for at framelde dig vores nyhedsbreve og tilbud.